Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Duurzame pelletkachels in Geel? Eén adres: VGG Houtpellets.

Pelletkachels van VGG drukken uw energiekosten met 50%. Ze zijn ook goed voor het milieu en hebben nauwelijks onderhoud nodig. Krijg nu gratis houtpellets , gratis plaatsing en gratis aszuiger bij uw nieuwe pelletkachel!
Eerlijke prijzen voor goede service en kwaliteit

Pelletkachels, thermokachels en pelletketels
TOT 1000 KG PELLETS GRATIS + GRATIS ASZUIGER + GRATIS PLAATSING Kom langs en doe uw voordeel...

Pelletkachels

Verwarmen met een milieuvriendelijke pelletkachel van VGG heeft alleen voordelen: u spaart er niet alleen duizenden euro’s mee uit, maar ze hebben ook nauwelijks onderhoud nodig. Vraag nu een gratis offerte!

Thermokachels

Met een thermokachel kunt u uw huis verwarmen én sanitair warm water produceren. Een betaalbare en milieuvriendelijke investering die u heel snel terugverdient!

Pelletketels

Wilt u graag een pelletketel als centrale verwarming? Wij leveren, installeren en onderhouden úw pelletketel in de gans Vlaanderen en een groot stuk van Nederland. Bel ons op voor meer vrijblijvende informatie!
Specialiteiten

Pelletkachels in Geel: VGG koppelt scherpe prijzen aan topkwaliteit

Pelletkachels zijn al tien jaar erg populair. Houtpellets worden gezien als dé brandstof van de toekomst. Deze brandstof is niet alleen 50% goedkoper dan aardgas, maar ook milieuvriendelijk (CO2-neutraal) en onuitputtelijk.

Een pelletkachel van VGG verdient zichzelf dus al snel terug. De prijzen voor houtpellets zijn bovendien erg stabiel. Die kunnen in ons magazijn afgehaald worden of doorons aan huis geleverd worden.

Andere voordelen van een pelletkachel? Het geeft een gezonde en gezellige warmte, is makkelijk in gebruik en voorzien van alle comfort. Pelletkachels vereisen amper onderhoud. Na de (schone) verbranding blijft er slechts 1% as over.

VGG is een echt familiebedrijf waar de klant nog koning én keizer tegelijk is. VGG installeert en onderhoudt úw pelletkachels in de wijde omgeving van Geel. Tegen een correcte prijs en met een gratis plaatsing.

Wilt u ook tot de helft besparen op uw energierekening?  Bel ons gerust op voor meer informatie of vraag meteen een gratis offerte. U bent steeds welkom in onze toonzaal voor een vrijblijvend gesprek.

Pelletkachels van VGG in Geel: enorme keuze tegen correcte prijzen

Pelletkachels leveren, plaatsen en onderhouden in de gans Vlaanderen en een groot stuk van Nederland? Dat is onze specialiteit. U kunt kiezen uit een brede waaier aan klassieke of moderne kachels. Ook de bekleding is helemaal aanpasbaar volgens uw wensen.

Bij een pelletkachel van VGG hoort altijd een automatische ontsteking, timer, thermostaat en afstandsbediening.  Als extra troef biedt VGG u vijf jaar garantie op de gietijzeren kern en het brandpotje, en twee jaar op de kachel zelf. Om uw pelletkachel snel te kunnen leveren en installeren, beschikt VGG altijd over een ruime stock.

VGG staat ook graag in voor de levering, plaatsing en het onderhoud van thermokachels en pelletketels.  Thermokachels verwarmen het hele huis en produceren sanitair warm water voor alle toepassingen. Pelletketels produceren warm water dat via een circulatiepomp naar uw radiatoren wordt gestuurd.

Wilt u meer informatie over onze modellen? Neem dan een kijkje op onze andere website: www.vgghoutpellets.net. Bel ons gerust op voor meer informatie over onze portefeuille- en milieuvriendelijke oplossingen!

Wilt u een blik werpen op alle beschikbare pelletkachels van VGG in de Kempen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek in onze toonzaal. Wij geven u graag tekst, uitleg én gratis advies!
Of kom langs tijdens onze openingsuren:
Van 1 september tot 30 maart zijn we altijd open op dinsdag en vrijdag van 16u - 19u en zaterdag van 9u tot 16u30. (andere momenten op afspraak)
© 2013-2017 VGG Houtpellets
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
VGG Houtpellets
Arendonksesteenweg 1 a
2380 Ravels
GSM: +32 498730579
Contacteer ons